Weer een topweekendje op een heerlijk plekje. Na al die jaren voelt het elke keer als een beetje thuiskomen. Jaar na jaar blijft het ontbijt overheerlijk (en royaal) en het huisje onberispelijk. We tellen terug af naar volgend jaar.
Nele en Wout, Meerhout (België), 28 juni-1 juli 2024
—————————————–

Mooie prettige locatie. Prachtig uitzicht. Fijne tuin. Alles was goed verzorgd en ontbijt in overleg kon aangepast worden naar wens.
Geert en Yolanda de Kort, Heemskerk, 22-26 juni 2024
—————————————–

Wat een mooie plek, genoten van de rust en gastvrijheid, heerlijk ontbijt en super gastvrije ontvangst. Zeker een gelegenheid om nogmaals te bezoeken.
Leo en Emmy van Gelder, Strijen, 10-12 juni 2024
—————————————–

Een heel goed verblijf op een prachtige plek. We hebben genoten!
Jan Visser en Anny Dolstra, Langezwaag, 7-9 juni 2024
—————————————–

Mooi ingerichte B&B. Van alle gemakken voorzien. Hartelijk ontvangen en fantastisch verzorgd ontbijt elke dag. Er werd fijn meegedacht en we hebben een paar heerlijke dagen gehad. Zelfs nog nachtje bijgeboekt.
Tineke en Lukas van Kesteren, Groesbeek, 17-20 april 2024
—————————————–

Tijdens een wandeling een tijdje geleden liepen we langs B&B DE DOBBE en vonden dat zo’n mooie locatie dat we de naam even noteerden. Nu zijn we er 2 nachten geweest en het heeft de verwachtingen overtroffen. Gastvrije ontvangst, schitterend uitzicht vanuit het huisje over het natuurgebied en een zeer uitgebreid en vers ontbijt.
Hans Jongepier en Els Hoeboer, Delft, 24-26 april 2024
—————————————–

Hier voel je je één met de natuur. Wandelen en fietsen met goede tips van de gastheer en na een superheerlijk ontbijt! Of lekker “thuis” blijven met een goed boek en voortdurend genieten van het fenomenale uitzicht. We zijn hier voor de 2e keer en wéér 100% genoten!
Willem Bierens en Marleen van den Boogaart, 20-22 april 2024
—————————————–

Wat een prima tijd heb ik bij DE DOBBE gehad. Heerlijk rustig, aan de bosrand en het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Een aanrader en ik kom zeker weer terug!
Dick, 14-26 februari 2024
—————————————–

Een prima B&B. Compleet, schoon en netjes. Goed onderhouden en vriendelijke mensen. Op een schaal van 1 t/m 10 een dikke 9!
Leen Schneider, Nieuw-Beijerland, 5-9 februari 2024
—————————————–

We hebben 3 nachten doorgebracht in DE DOBBE, we hebben geen enkele aanmerking, alles is goed verzorgd, de reeën die we een keer ‘s ochtends gezien hebben is een extra bonus. In Haren, op enkele kilometers afstand, hebben we prima gegeten. Ruime keus aan restaurants. Mooie wandelingen mogelijk in de directe en de wijdere omgeving.
Klaas en Anneke Mulder, Alkmaar, 1-4 februari 2024
—————————————–