We hebben een heel fijn weekend hier gehad. Alles was tip top verzorgd, fijne bedden en een heerlijke douche en ontbijt met zelfgebakken brood. Het uitzicht en de ruimte achter de B&B is prachtig. Kortom we hebben genoten ook van de gastvrijheid.
Anne en Jacqueline Meijer, Dedemsvaart, 17-19 maart 2023
—————————————–

Prachtig uitzicht op de natuur met veel vogels. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Prachtige kamer en plek om te onthouden. We komen terug op deze gastvrije plek!
Willem Bierens en Marleen van den Boogaart, Maastricht, 10-13 maart 2023
—————————————–

DE DOBBE is een heerlijke B&B met veel privacy. Er ontbrak ons aan niets. Hadden we iets nodig dan was Jeene, de eigenaar, snel beschikbaar. Een schoon en net ingericht B&B en zeer compleet. Een echte aanrader. Dus voor ons voor herhaling vatbaar.
Rob en Hannie Verbeij, Delft, 28 februari-3 maart 2023
—————————————–

Goed onderhouden, compleet en schoon meet een heerlijk bed. Ontbijt was gezien mijn werktijden ook wat later op de ochtend mogelijk, heel attent van Jeene. Het dienblad is rijkelijk gevuld, er zit zelfs een zakje bij, dus nu kan ik nog een lekker bammetje meenemen voor de reis terug naar huis.
Karin Koopmans, Hilversum, 19-21 januari 2023
—————————————–

Schoon en fijn verblijf, alles wat je nodig kan hebben is aanwezig. Prettige en aardige gastheer! Super ontbijt, kortom helemaal toppie!!
Liesbeth en Pieter Schouten, Bleiswijk, 2-4 februari 2023
—————————————–