Prachtige B&B op mooie locatie. Voorzien van alles wat je kunt wensen. Super ontbijt. Veel vrijheid en rust. Prima uitvalsbasis voor flinke fietstochten Aanrader!!
Bert en Marja de Vries, Uitgeest, 12-21 maart 2021
—————————————–

Wat een fijne ontvangst met echte aandacht voor de gasten! Prachtige locatie en handig zo aan het Pieterpad. Het ziet er keurig en netjes uit. Heerlijk geslapen en wakker geworden van het vrolijke gefluit van de vogels. Echt een aanrader als je even helemaal tot rust wil komen.
Sabrina en Martijn Matthijssen, Wouw, 26-27 februari 2021
—————————————–

Super vriendelijke ontvangst in een heerlijk huisje direct aan het Pieterpad. Na onze wandeling hebben we hier goed vertoefd. Het huisje is top en van alle gemakken voorzien. Na een goed ontbijt gingen we weer energiek verder!
Dorothé Schouten en Patricia van Leeuwen, Zwaanshoek, 22-23 februari 2021
—————————————–

Een super goede plek om te overnachten. Alles is netjes en alle faciliteiten zijn aanwezig. De B&B ligt ook nog eens 2 minuten lopen van het Pieterpad. Een aanrader dus!
Jos Tuinenburg en Marianne Trudel, Utrecht, 19-20 februari 2021
—————————————–

Op een prachtige locatie gelegen, heerlijk rustig. Een fijne ontvangst door de gastheer en duidelijke uitleg. Comfortabele kamer en badkamer met alles erop en eraan. Alles perfect schoon. Ontbijt is fantastisch en ook zeer uitgebreid. Al met al een aanrader om te verblijven.
Yvonne en Hennie van Laarhoven, Best, 13-16 februari 2021
—————————————–

Heerlijk rustig verblijf in deze complete B&B! Hartelijk ontvangst en goede zorgen van gastheer Jeene! Komen graag nog eens terug om te fietsen in de mooie omgeving van Glimmen.
Jaap Joost en Nicolet Kos, Weesp, 6-8 januari 2021
—————————————–