Reviews 2015

Wat een geweldige plek om op 1 januari wakker te worden. Alle andere dagen zullen niet anders zijn. Na een enthousiast ontvangst op 30 december hebben we genoten van het heerlijke ontbijt, de rust in en om de B&B DE DOBBE en de verrassende omgeving. DAVID BOWIE is heeft ons dus meer gebracht dan een geweldig Groninger Museum bezoek.
Dorus Rijkers en Ingrid Spoelstra, Leiden, 30 december 2015-1 januari 2016
—————————————-

Goed idee! Na de door ons verzorgde kerstmaaltijd liepen wij ‘s avonds laat naar B&B DE DOBBE. Onze kinderen en kleinkinderen gebruikten alle slaapplaatsen in ons huis. Na een heerlijk ontbijt straks de wandeling terug. Een goed begin van de dag!
Feite en Roelien Hofman, Haren, 25-26 december 2015
—————————————-

De Dobbe: een prima B&B, aanbevelenswaardig! En dat gaan we zeker doen, aanbevelen aan anderen. Meer een huisje dan zomaar een B&B. Prettig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Kortom: we komen graag terug. Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Herman en Manja Heemskerk, Almere, 18-20 december 2015
—————————————-

Wij stonden met de “Opel”stand op de Oldtimerbeurs in Eelde. Mijn man zocht in de buurt een slaapplek. Wij moesten tenslotte 2,5 uur rijden vanuit Brabant. Het is een huisje zei hij, het is ook alleen maar om te slapen. Toen we hier kwamen waren wij blij verrast!! Een huisje? Nee geweldig mooi “Bed en Breakfast”. Super… super de luxe!! Heel netjes, heerlijk bed, zo gastvrij ontvangen, ‘s morgens ontbijt. Gewéldig: met zorg klaargemaakt en zoveel keus, zelfs vers fruit erbij en een plastic zakje om spullen mee te nemen. Lieve mensen, wij gaan jullie zeker aanbevelen als iemand boven in ‘t land wil logeren. Beter kan niet!!! Heel hartelijk dank voor alles en wie weet tot volgend jaar!
Jan en Maria Jacobs, Beugen, 27-29 november 2015
—————————————-

We hebben twee heerlijke dagen in deze B&B doorgebracht. Het is hier erg fijn en in de kamer/het huisje is echt aan alles gedacht. Het ontbijt is geweldig. Kortom “toppie”.
Willem Kisjes en Tonnie van Zessen, Dordrecht, 16-18 november 2015
—————————————-

Heerlijk verblijf gehad in DE DOBBE! Ben een regelmatige B&B-er, maar de kwaliteit die ik hier ben tegengekomen is erg schaars. Het is ook nog eens een prachtige plek, mooi gelegen tussen natuur en stad. Volgens mij is dit nauwelijks te overtreffen.
Gerben Boek, Enschede, 13-15 november 2015
—————————————-

Voor het eerst in een B&B. We werden vriendelijk ontvangen. Het huisje ontbreekt aan niets. Lekker rustig, in de zomer ook een leuk adresje denken wij. Het ontbijt is overweldig, zo veel keus dat we haast niet konden kiezen. Het was top, bedankt.
Petro en Natashja Stoop, Graft, 31 oktober-1 november 2015
—————————————-

Een heerlijke B&B van alle gemakken voorzien. Een ideale locatie voor Pieterpadgangers op hun weg van noord naar zuid of omgekeerd.
Jan Maas en Corry Bogers, Balgoij, 30-31 oktober 2015
—————————————-

Hartelijk ontvangst, prima ontbijt, niets meer aan toevoegen. Alles was geweldig. Een dikke 9!!
Joke Hos-Ton en Marjan Klockenbrink, de Rijp, 27-28 oktober 2015
—————————————-

Helemaal top. Leuk voor een romantisch weekend. In Haren boodschappen gedaan. Goede keuken om alles klaar te maken. Heerlijk gegeten en gedronken bij sfeervolle verlichting. Ontbijt is super. Zeker een aanrader.
Fam. Hagen, Amersfoort, 24-25 oktober 2015
—————————————-

Een heerlijke B&B op een prachtige plek. Jeene bedankt voor je gastvrije ontvangst en het heerlijke ontbijt met zelf gebakken brood. Een plekje om te onthouden. We komen zeker een keer terug.
Jan en Nellie Ariaans, Wijchen, 16-18 oktober 2015
—————————————-

Ik heb in heel wat B&B’s geslapen en daarvan vind ik dat DE DOBBE in de top 3 zit. Alles tot in de puntjes verzorgd met oog voor kwaliteit en detail.
Herman Heemskerk, Almere, 13-15 oktober 2015
—————————————-

Een compleet huis op een geweldige plek met gastvrij onthaal. Aan alles is gedacht.
Anne Marie van der Most en José Frijns, Den Haag, 2-4 oktober 2015
—————————————-

Onze eerste vraag is: Zullen we ooit in Nederland zo’n B&B treffen? We werden hartelijk welkom geheten door Jeene. Het tuinhuisje is prachtig en handig ingericht en je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles is aanwezig. Fijne bedden en een overheerlijk ontbijt met versgebakken brood enz. enz. Prachtige tuin met schitterend uitzicht op het natuurgebied. Zelfs reeën in de achtertuin. Het is hier fijn vertoeven. Bedankt voor alles Jeene. We komen hier zeker weer terug.
Reini Buur en Hennie van der Velde, Emmeloord, 28 september – 2 oktober 2015
—————————————-

Bij B&B DE DOBBE vind je alles wat je nodig hebt na een lange Pieterpad wandeling. We hebben genoten!!
Jeanet van Maldegem en Berta van de Weerd, Rhenen, 24-25 september 2015
—————————————-

Keurige super schone B&B op een mooie plek met mooie tuin en vrij uitzicht. Het is een huisje met compleet ingerichte keuken, goede bedden, prima douche en veel privacy. Terwijl ik dit zit te schrijven schijnt de zon en geniet ik van het vrije uitzicht. Met het ontbijt worden we super verwend met vers fruit, vers (zelf) gebakken brood en andere lekkernijen. We zijn hier nu voor de 2e en zeker niet voor de laatste keer.
Loes en Gerard van Tol, Nieuwkoop, 18-20 september 2015
—————————————-

Zeer complete en mooie B&B. Vriendelijke uitbater en mijn onverhoopt zeer laat arriveren was geen enkel probleem. Heerlijk geslapen en goed ontbeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ted den Haan, Vlaardingen, 9-11 september 2015
—————————————-

Een hartelijk ontvangst, een mooi en schoon huisje en een heerlijk ontbijt. Wij hebben het prima naar ons zin gehad.
Herman en Elly Rosenbrand, Sliedrecht, 4-6 september 2015
—————————————-

Gastvrije ontvangst, prima kamer met uitzicht op schitterende tuin, badkamer en keuken perfect, schoon en werkelijk niets meer te wensen. Zéér uitgebreid ontbijt met vers vruchtensap, vers gebakken brood van alle soorten en maten! We konden het gewoonweg niet op! Gelukkig was er nog een boterhamzakje aanwezig zodat we voor onderweg ook nog lekker kunnen lunchen.
Hans van Steen en Toos van den Berg, Amsterdam, 30-31 augustus 2015
—————————————-

Alles wat je maar kunt bedenken, dat is hier en wat je niet bedenkt …… dat is hier ook! En dat allemaal op zo’n prachtige plek! De gastheer en gastvrouw zijn op een hele prettige manier zorgzaam. Het kan niet beter!
Jan van Breevoort en Jolanda Koops, Weesp, 25-27 augustus 2015
—————————————-

Prima verblijf. Lekker bed en douche als je het Pieterpad loopt. Alles keurig en compleet. Niets meer aan veranderen! Ontbijt een dikke 10.
Marcel en Elize Koppes, De Goorn, 20-21 augustus 2015
—————————————-

Dit is een ideaal plekje om te overnachten. Het huisje is mooi, gezellig, compleet en schoon. Ook is er de beschikking van een tuin. Hiervan kun je optimaal genieten en het uitzicht is landelijk. Dit is zeker een aanrader voor Pieterpad lopers.
Marcel en Agnes Besten, Haarle, 16-17 augustus 2015
—————————————-

Verrassend mooie B&B in een heel mooie omgeving!
Alette en Izak van Engelen, Dronten, 13-15 augustus 2015
—————————————-

Fabulous host, ultra-clean, indulgent breakfast. Very private area, inside and outside. Tea, coffee, cooking facilities – superb. Our host went “above-and-beyond” to make our stay wonderful, from the more practical needs to indulgence.
Janni and Paulus Dezwart, Bilpin (Australia), august 11-13 2015
—————————————-

Zeer gastvrij, mooie omgeving, veel rust en privacy, schoon, netjes, gezellig: een pareltje!
Anneloes en Hanneke van Hout, Eindhoven, 7-8 augustus 2015
—————————————-

Geweldige ervaring in een prachtige omgeving. Fijne ruimte, schone badkamer, heerlijk bed met prachtig uitzicht naar buiten en gezellig buiten dineren. Wilde herten spotten, Rust en groen. Complete keuken (ongelooflijk). Leuke spelletjes en tv bij slecht weer. Heerlijk uitgebreid ontbijt en lunchpakket. Boodschappenservice, fietsen te huur. Zeer gastvriendelijk. Dat allemaal voor een superprijs. Bedankt en zeer grote aanrader!
Marysia van Gestel en Mark Peters, Cuijk, 3-5 augustus 2015
—————————————-

Wat is er eigenlijk niet super aan deze B&B? De ontvangst is ontzettend vriendelijk. De kamer (bijna vakantiehuisje) is zeer goed verzorgd, van alle gemakken voorzien en je hebt je eigen ruime badkamer/douche. Na een dag storm en regen de volgende ochtend van ons uitgebreide ontbijt badend in het zonnetje genoten in de heerlijke tuin. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Kortom, absolute aanrader.
Gerard Hendriks en Maartje Boon, Leiden, 25-26 juli 2015
—————————————-

Een zeer mooi en volledig ingerichte B&B! Van alle gemakken voorzien. Dankzij een warm welkom voel je je hier meteen thuis. Heel fijn dat er fietsen beschikbaar zijn. Een zeer goed verzorgd ontbijt maakt het bezoek hier helemaal compleet. Bedankt!
Martine de Wijs en Marga Strubbe, 24-25 juli 2015
—————————————-

Bent u van plan om een keer naar de provincie Groningen te gaan en zoekt u een leuke B&B? Dan vindt u die bij Anita en Jeene Blaauw van B&B DE DOBBE. Een tuinhuis voor jezelf, veel privacy, een mooi stukje tuin en een prachtig uitzicht over de landerijen. En … niet te vergeten een luxe ontbijt!! Een bezoek meer dan waard.
Ada Overwater, Zonnemaire, 18-24 juli 2015
—————————————-

Wie wil weten hoe van een tuinhuis een luxe B&B gemaakt kan worden moet maar eens gaan logeren in B&B DE DOBBE in Glimmen (GR). Anita en Jeene zorgen voor een zeer hartelijke ontvangst waardoor je je direct thuis voelt. Deze B&B hoort in de luxe categorie en is “certified” (4 tulips). De prijs is echter eerder laag te noemen voor wat Anita en Jeene bieden. Top gastvrijheid, ideale ligging in de natuur met een mooie tuin, slechts 4,7 km van het nieuwe top natuurgebied “Onnerpolder” (met aardig wat voor NL zeldzame vogels, zie waarneming.nl) en vooral niet te vergeten het vorstelijk ontbijt. Echt geweldig. Wij hebben deze vogeltrip met verblijf in B&B DE DOBBE als zeer prettig ervaren en zullen deze B&B zeker bij collega vogelaars aanbevelen als “Best in Class”. Erg bedankt en tot ziens.
Gaby en Hans Janssen, Son en Breugel, 28-31 juni 2015
—————————————-

1 nacht hadden we geboekt, na die nacht hadden we spijt. We wilden gelijk langer blijven. Wat is het hier mooi (het uitzicht) en de B&B is helemaal super! Overal is aan gedacht. En het ontbijt is zo lekker, niets ontbreekt. Met als toetje de ochtendzon en kikkerconcert. We gaan zeker nog terugkomen en dan langer.
Leny en Kees van Herpt, Hooge Mierde, 27-28 juni 2015
—————————————-

Geweldige B&B. Super schone gezellige accommodatie. Goed verzorgd ontbijt, prima bedden. Alles aanwezig. Gastvrij ontvangen.
Lutina Pennings en Inge Lagarde, Aalten, 23-24 juni 2015
—————————————-

Ik ben het Pieterpad aan het lopen vanaf Pieterburen tot Vorden. Mijn tweede overnachting is hier in B&B DE DOBBE. Het ziet er heel netjes en zeer verzorgd uit. Beslist een aanrader!
Gerry Veenstra, Hendrik Ido Ambacht, 19-20 juni 2015
—————————————-

B&B DE DOBBE gewoon doen! Loop je het Pieterpad stop hier dan en niet in Zuidlaren of Groningen. Je krijgt er geen spijt van. Super mooi en zuiver onderkomen. Gezellige eigenaren, maar toch zit je volledig privé. Voor mij perfect!
Marion Lemmen, Best, 16-18 juni 2015
—————————————-

B&B DE DOBBE is een echte aanrader! Het is goed gelegen zowel voor natuurliefhebbers als voor mensen die uitstappen naar steden als Groningen willen maken. Het huisje is ideaal, alles is aanwezig, met een mooie tuin erbij met prachtig uitzicht. Het ontbijt is heel uitgebreid en lekker. Heel vriendelijke en behulpzame gastvrouw en toch ook volledige privacy. Voor ons was het TOP!!!
Hilde Bongers en Ingrid Stekhuizen, Hamont (B), 12-14 juni 2015
—————————————-

Heerlijke dag en nacht gehad in DE DOBBE. Zeer compleet huisje, geweldig ontbijt en een heerlijke tuin vol natuurgeluiden. Het bed slaapt ook heerlijk en de ontvangst laat je je zeer welkom voelen. Menig hotel kan hier niet aan tippen.
Pauline Oskam en Linda Pijlman, Groningen/Huizen, 6-7 juni 2015
—————————————-

Ik aarzel of ik een goede beoordeling zal geven. Dat vergroot immers de kans dat er de volgende keer als ik wil komen geen plaats meer is. En daar zou ik enorm van balen. Niets dan lof voor DE DOBBE en haar gastheer. Een absolute aanrader. Daar kan menig *****hotel een puntje aan zuigen. Als ik geld in een envelop zou moeten doen ter beoordeling (zoals in “Bed&Breakfast”) zou het het “Dobbele” zijn van de vraagprijs.
Igor van Someren, Wijk bij Duurstede, 20-22 mei 2015
—————————————-

Een fantastische locatie voor een B&B, super schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is super verzorgt door gastvrije gastheer Jeene. Wij hebben een geweldige week gehad, een echte aanrader voor liefhebbers van natuur en cultuur.
Hans en Stien Blaauw (geen familie), Dordrecht, 11-16 mei 2015
—————————————-

Gezellige kamer, zeer schoon en prachtig uitzicht. Super ontbijt met zeer veel keuze. Mooie omgeving met veel afwisseling.
Wim en Ellen Eising, Amstelveen, 4-7 mei 2015
—————————————-

Prachtig plekje in een héél compleet huisje! Netjes en comfortabel. Heel leuk dat je helemaal een eigen plek hebt, met eigen tuin en prachtig aan een weiland.
Simone Venderbosch en Natasja Huinink, Lichtenvoorde, 2-3 mei 2015
—————————————-

DE DOBBE is een heerlijke B&B, lekker rustig, vriendelijk ontvangst. Het is een erg leuk huisje met een grote tuin. Alles is aanwezig, ook voor een wat langer verblijf. Het ontbijt is royaal. De prijs is net zo vriendelijk als de gastheer.
Kees en Nel Visser, Woerden, 1-2 mei 2015
—————————————-

Prima B&B, alles mooi en schoon. Heerlijk ontbijt!! Mooie omgeving.
Annemarie en Nelleke de Vos, Bodegraven, 21-22 april 2015
—————————————-

Dankzij de fijne website: what you see is what you get! En dan toch nog verrast worden door alle mooie dingen. Steevast een heerlijk ontbijt. Heerlijk rustige omgeving voor ontspanning. Relaxte gastheer. Reetjes in de achtertuin bij wakker worden. ‘s Avonds een boek of filmpje op de blu-ray. Genoeg te kiezen. Stad of bos. Rustig of actief. Fantastisch. Twee ouders, nu eens zonder kindjes. Super!
Marlies de Neef en Jerry Woudstra, Nootdorp, 3-6 april 2015
—————————————-

Mooi, goed verzorgd, compleet, schoon appartement met hartelijke gastheer. Het ontbijt is heerlijk vers en onovertroffen!!
Pauline Kouwenhoven, Goirle, 30-31 maart 2015
—————————————-

Een aanrader, daar beginnen we mee! We hebben nl genoten van deze prachtige bed&breakfast. Van alle gemakken voorzien, een compleet ingerichte keuken en alles keurig schoon. Het ziet er ook erg gezellig uit. Je wordt wakker met gefluit van de vogels. Het huisje heeft een landelijk uitzicht, met mooi weer kan je lekker buiten zitten. Een prachtige omgeving met veel geocaches! En tot slot een fantastisch ontbijt, gezond en uitgebreid.
Dimitry en Marieke van Dokkum, Enkhuizen, 21-22 maart 2015
—————————————-

Fantastisch verrassend B&B adres! Ruim, schoon, gastvrij, prachtig wijds uitzicht op het Drents aandoende landschap van de Hondsrug. Overdadig heerlijk ontbijt.
Herbert en Ingrid Wagenaar Hummelinck, Delft, 12-13 maart 2015
—————————————-

Super fijn weekend gehad, met een zeer uitgebreid ontbijt “Toppie”. Leuke en gezellige B&B met mooi uitzicht en van alle gemakken voorzien.
Henri en Monique Snippe, Elim, 6-8 maart 2015
—————————————-

Een buitengewoon prettig verblijf is hier gegarandeerd; schoon, compleet en ‘s morgens een vorstelijk ontbijt, prima bed, met uitzicht op bos en veld. Niet aarzelen: doen!
Jan Wietse en Greetje Brunt, Zoetermeer, 20-21 februari 2015
—————————————-

Dinsdag 10 februari 2015 op een persoonlijke en hartelijke manier ontvangen door Jeene Blaauw in B&B DE DOBBE te Glimmen. Tevens werd mij een welkomstdrankje aangeboden hetgeen ik zeer attent vond. Prachtig gastenverblijf met keuken, mooie badkamer en een heerlijk bed. Het ontbijt was echt overweldigend, alles vers en zeer uitgebreid. Bovendien kon ik wat overbleef gebruiken als lunch. Locatie is echt fantastisch, mooi uitzicht en veel natuur. Al met al een heel fijn verblijf gehad op dit adres.
Arie-Dick Troost, Veenendaal, 10-13 februari 2015
—————————————-

Wij bezochten vandaag onze eerste B&B. En wij waren meteen enthousiast. Gezellig, heel schoon, lekker warm (heel belangrijk in de winter!) met een welkomstdrankje. Een mooie ruime kamer, keuken, badkamer, hal en een prachtig uitzicht op deze mooie omgeving. Heerlijk in Groningen en wat een mooie provincie. Dank aan B&B DE DOBBE voor deze mooie kennismaking met deze tak van de logeerbranche.
Marga en Wim Dobma, Helmond, 29-30 januari 2015
—————————————-

Een werkelijk fantastische B&B met alle voorzieningen! Gelegen midden in bosrijke omgeving en toch ook in de nabije buurt van Haren en Groningen. Gastvrije ontvangst en zeer goed verzorgd ontbijt!
Eelko Moolenaar, Arvika (Zweden), 25-27 januari 2015
—————————————-

Wij hebben een ontzettend aangenaam verblijf gehad. Vriendelijke gastheer en een zeer ontspannen B&B om te overnachten. Van alle gemakken voorzien en een heerlijk ontbijt. De locatie is top, rustige omgeving en je bent zo in de grote stad. Een dikke aanrader.
Pim en Kassandra, 24-25 januari 2015
—————————————-

Bijzonder gastvrij verblijf! Heel compleet ingericht, de keuken is een bonus. Schoon, voldoende handdoeken, aan alles is gedacht. Heerlijk ontbijt met zelfgebakken brood. Internet, grote flatscreen tv. Aan de rand van natuurgebied Appèlbergen waar het heerlijk wandelen is met zijn vennen en ‘dobben’. Groningen is binnen het kwartier te bereiken. Een aanrader!
Irene en Harmen Meijer, Zaandam, 16-18 januari 2015
—————————————-

3 dagen gelogeerd bij DE DOBBE, het was geweldig! Alles is aanwezig, het is super schoon en het lijkt wel nieuw. Keuken is van alle gemakken voorzien, magnetron, koelkast met vriesvak. Bed is prima, het is rustig, de trein hoor je wel maar daar heb je geen last van. De eigenaar is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het ontbijt is uitstekend, veel te veel/keuze genoeg en aangepast aan de wens van de gast, niets is te gek! De badkamer is prima, ruime douche en ook hier voorzien van alle gemakken, haardroger en als je iets vergeten bent ligt er shampoo etc. Het huisje is lekker behaaglijk. Wij komen zeker in de zomer nog een keer terug om te fietsen.
Edwin en Ingrid, Lansingerland, 5-8 januari 2015
—————————————-

Om te studeren voor de aankomende tentamens twee nachten in dit prachtige B&B. Dit kan heel goed in deze mooie rustige omgeving en in een B&B waar een 4 sterren hotel niet aan kan tippen; het is écht van alle gemakken voorzien! Kortom: dit worden tienen op mijn tentamens en ik ben na dit studie weekend ook nog eens helemaal uitgerust, dankzij de frisse boslucht, rust, luxe ontbijtjes en goede bedden!
Anke Keidel, Groningen, 2-4 januari 2015
—————————————-

DanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianLuxembourgishNorwegianPortugueseSpanishSwedish
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.